IT-opti, informacijske tehnologije, d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana
Slovenija

Pozdravljeni!

Mi smo IT-opti narčtujemo, vzdržujemo, nadgrajujemo in izdelujemo optimalne IT rešitve za mala in velika podjetja!

 


(01) 7777 366
041 713 080

 

Programske rešitve

Razvoj optimalni programskih rešitev
za vsa mala in velika podjetja!

Izdelava spletnih strani

Razvoj CRM sistemov

Vodenje in vzdrrževanje

Izdelava spletnih trgovin

Spletna orodja za marketing

Upravljanje spletnih trgovin

Rešitev po vaših zahtevah
prilagojena za poslovni proces!

Izdelujemo in oblikujemo napredne spletne rešitve, po zahtevah in naročilu. Naše aplikacije bodo optimalno vplivale na vaš poslovni proces. Paketi vzdrževanja pa bodo zagotovili, da bo vaša programska rešitev varna in posodobljena. Vedno pa se lahko obrnete na našo ekipo v podpornem centru.

Smo zanesljiv partner pri izbiri zunanjega izvajanja dejavnosti. Naše storitve optimalno vplivajo na poslovni proces, pri tem pa vam prihranijo stroške. Z našim znanjem in izkušnjami zunanjih poslovnih partnerjev zagotavljamo izredno fleksibilno in optimalno IT ponudbo storitev.

Zunanje izvajanje
dejavnosti
outsourcing

Izdelava spletnih strani

Izdelujemo in vzdržujemo vse vrste spletnih strani od preprostih predstavitvenih vizitk do naprednih spletnih portalov, vse po željah in zahtevah naročnika. Spletne strani oblikujemo po vaši celostni grafični predlogi, poskrbimo za domeno in gostovanje, ter tako celostno zaključimo vašo spletno podobo.

Izdelava spletnih trgovin

Poskrbimo za izdelavo spletnih trgovin po vaših željah in zahtevah. Spletno trgovino prilagodimo, da v celoti ustreza vsem veljavnim predpisi in je v celoti skladna z vsemi zakoni. Ob enem pa poskrbimo za celosten izgled spletne trgovine, optimizacijo in marketing na družbenih omrežij.

Potrebujete prilagojene rešitev? Pošljite nam sporočilo!